Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

«Καταφύγιο Γυναίκας» Είμαστε εδώ για να σπάσουμε τα δεσμά της κακοποίησης

Το e-Charity gr,  εκτιμώντας την προσπάθεια του Κέντρου Στήριξης Κακοποιημένων Γυναικών Θεσσαλονίκης, «Καταφύγιο Γυναίκας», απλώνει χείρα βοηθείας και συμπαράστασης και στηρίζει τον αγώνα του Καταφυγίου με όλες τις δυνάμεις του. 
Η κακοποίηση ΔΕΝ κάνει διαχωρισμό μεταξύ συνόρων, πολιτισμών ή πλούτου. Όσο συνεχίζεται, δεν μπορούμε να ισχυριζόμαστε ότι κάνουμε ουσιαστική πρόοδο προς την ισότητα, την ανάπτυξη και την ειρήνη.

Το «Καταφύγιο Γυναίκας» του Κέντρου Στήριξης Κακοποιημένων Γυναικών Θεσσαλονίκης θεραπεύει, προλαμβάνει και συμβουλεύει σε εθελοντική βάσηκοπός του η «ανάρρωση» της γυναικείας ψυχής σε ένα κλίμα  συνεχούς και εντεινόμενης βίας κατά των γυναικών, της πιο επαίσχυντης ίσως παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Τα λειτουργικά έξοδα του Κέντρου καλύπτονται από δωρεές πολιτών, συνδρομές μελών και χορηγίες εταιρειών. Ζητάμε και τη δική σας βοήθεια για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις καθημερινές οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε.

Αν επιθυμείτε να στηρίξετε το έργο μας, μπορείτε να καλέσετε στο 901 11 163 163 χρέωση 3,68€/ανα κλήση ή να γίνετε συνδρομητές με ετήσια εισφορά.

Η αποδοχή της βίας ανακυκλώνει το πρόβλημα και μεγιστοποιεί τις διαστάσεις του. Είμαστε εδώ για να σπάσουμε τα δεσμά της κακοποίησης.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου